dilluns, 17 de febrer del 2014

Alumnes del centre representants al II Concurs Tintinaire


Per segon any consecutiu els alumnes de l’ Institut s’han documentat sobre els còmics de Tintin i han reflexionat sobre els valors d’aquest personatge en la societat actual. Després han creat uns dibuixos i uns textos  per representar  l’ Institut (EDICIÓ 2014):

Aquests són els alumnes seleccionats:

1r d’ESO
Andrea Barra
Maria Iglesias
Melany Castro
2n d’ESO
Maria Prades
Ainara Vidal
Fabián León
Sofia Criado
3r d’ESO
Clara Fernández
Eugènia Delgado
Teresa Peña
4t d’ESO
Bianca Stroe
Maria Enseñat
Raul Manero

Aquestes són les obres que ens representaran:


Felicitacions a tots els participants!!

dilluns, 10 de febrer del 2014

LLIBRE DEL MES DE FEBRER (Alumnes)


Qui és aquesta noia que ens amenaça amb un tirador i envoltada de gats? Doncs és l’Emily, un personatge que et captivarà des del primer moment i et portarà al seu univers particular.

La novel·la il·lustrada, en forma de diari, planteja les preguntes que es fa la protagonista al començament i que tots ens hem fet alguna vegada: On estic? Què faig? Per què m’ha de passar precisament a mi això?

Si vols veure una manera de pensar i reflexionar ben original, aquest és el teu llibre.

LLIBRE DEL MES DE FEBRER (Professors)



Què us suggereix? Hi veieu alguna relació amb el títol? Poca cosa us en volem descobrir. Sobretot després de llegir-ne les primeres línies: “Sempre he cregut que l’oblit és la pitjor de les morts. el meu pare, per al qual alguna vegada havia estat també la seva amant, no va morir d’oblit, però de ben segur que no desitjo la seva mort. Tampoc la seva vida. “